Om Pro-ex

Virksomheds Profil

Pro-ex ApS et 100% dansk ejet selskab. Etableret i December 2017, efter køb og overtagelse af Kalle Nordic’s aktiviteter i Aalborg.

Pro-ex vil i fremtiden varetage salg, service og markedsføring af en række velkendte produkter, alle fra anerkendte producenter som kan findes under Partners/Produkter her på hjemmesiden. Vi vil stadig have status af ”Prefered Partner” til Kalle GmbH i hele Skandinavien – under vort motto ”Partners in Process”.

Pro-ex ApS er centralt placeret i Aalborg, hvorfra vi varetager kunders interesser i hele Skandinavien. Pro-Ex er et side ordnet selskab med Tub-Ex A/S i Tårs, et Dansk selskab der i mere end 30 år har specialiseret sig i at producere plast/polymer baserede løsninger til fødevareindustrien. (www.Tub-ex.com)

Kalle & Tub-ex producerer tilsammen idag over 10.000 forskellige artikler, fortrinsvis i materialerne viskose, polymer og tekstil. En stor del af produkterne er specialfremstillet og forarbejdet til bestemte formål og derfor ofte udviklet i partnerskab med kunderne. Formål som f.eks. kræver specielle farver, imprægneringer, designs, tryk og andre specielle egenskaber. Tub-ex har som Kalle, konverterings og ekstruderings teknologier tilrådighed. Og synergierne er derfor mange mellem de to selskaber

Histrorier

Tub-ex A/S har eksisteret siden 1997, i den nordlige ende af Danmark. Virksomheden har siden start været ejet af Peter og Linda Schou, der er primus motor i den teknologi som Tub-ex idag besidder. Et glidende generationsskifte i 2015 betød at Jens Boelskifte trådte ind som medejer og i dag daglig CEO og drift ansvarlig.

Tub-ex A/S forventer en del positive synergier i det nye strategiske samarbejde med Kalle. Samt deres medejerskab af Pro-ex i Aalborg.

Kalle GmbH var ejet af Hoechst AG fra 1924 frem til 1997, hvor en række medarbejdere sammen med en Kapitalfond købte virksomheden. Med dette management-buy-out tog Kalle GmbH et skarpt sving fra at være produktorienteret til at være mere markedsorienteret. Kalle er anerkendt som en af branchens hoved aktører World Wide.

Kalle har største delen af deres produktion i Tyskland, og Deres produkter og services er baseret på den stolte tyske pølsetradition og know-how. NALO er deres kendte varemærke siden første i 60'erne.