Om Pro-ex

Virksomheds Profil

Pro-ex ApS et 100% dansk ejet selskab. Etableret i December 2017, efter overtagelse af Kalle’s aktiviteter i Aalborg - Kalle Nordic ApS.

Pro-ex vil i fremtiden varetage salg, service og markedsføring af en række anerkendte produkter og producenter som alle kan findes under produkter her på hjemmesiden. Vi vil stadig have status af ”Prefered Partner” til Kalle GmbH i hele Norden – under mottoet ”Your Partner in Process”.

Pro-ex ApS er centralt placeret i Aalborg, hvorfra vi varetager interesser i hele Norden. Pro-Ex er et side ordnet selskab med Tub-Ex A/S i Tårs, et Dansk selskab der i mere end 30 år har specialiseret sig i at producere polymer baserede løsninger til fødevareindustrien. (www.Tub-ex.com)

Kalle & Tub-ex producerer tilsammen idag over 10.000 forskellige artikler, fortrinsvis i materialerne viskose, polymer og tekstil. En stor del af produkterne er specialfremstillet og konverteret til bestemte formål og derfor udviklet i partnerskab med kunderne. Formål som f.eks. kræver specielle farver, imprægneringer, designs, tryk og andre specielle egenskaber. Tub-ex har lignende konverterings og ekstruderings teknologier tilrådighed. Og synergierne er derfor mange mellem de to selskaber

Histrorier

Tub-ex A/S har eksisteret siden 1997, i den nordlige ende af Danmark. Virksomheden har siden start været ejet af Peter og Linda Schou, der er primus motor i den teknologi som Tub-ex idag besidder. Et glidende generationsskifte i 2015 betød at Jens Boelskifte trådte ind som medejer og i dag daglig drift ansvarlig.

Tub-ex A/S forventer en del positive synergier i det nye strategiske samarbejde med Kalle. Samt deres medejerskab af Pro-ex i Aalborg.

Kalle GmbH var ejet af Hoechst AG fra 1924 frem til 1997, hvor en række medarbejdere sammen med en Kapitalfond købte virksomheden. Med dette management-buy-out tog Kalle GmbH et skarpt sving fra at være produktorienteret til at være mere markedsorienteret.

Kalle har største delen af deres produktion i Tyskland, og Deres produkter og services er baseret på den stolte tyske pølsetradition og know-how. NALO er deres kendte varemærke siden første i 60'erne.